Goede missievoorbereiding is super belangrijk!

Werkgroep Missies

Voordat Medical Checks for Children ergens een missie kan uitvoeren is het de taak van de Werkgroep Missie om ervoor te zorgen dat we voorzien zijn van alle benodigde materialen, informatie en natuurlijk dat er voldoende vrijwilligers voor de missie zijn!

Binnen de werkgroep zijn enkele vrijwilligers actief:

Contactpersoon missieleiders: Saskia van der Kroon

Saskia van der Kroon

Mijn naam is Saskia van der Kroon (1956). Ik ben sinds 2010 verbonden aan MCC. Samen met mijn man Oscar ben ik voor het eerst meegegaan met een missie naar Bolivia. Dat was een zeer indrukwekkende ervaring! Enthousiast geworden ben ik met mijn man gaan fondsenwerven, tandenborstelacties op touw gaan zetten voor MCC en sinds vorig jaar maak ik ook onderdeel uit van de werkgroep Missies, als contactpersoon voor de missieleiders. Mijn streven is om één keer per jaar mee te gaan op missie. Inmiddels ben ik mee geweest naar Kenia Nairobi en de Filipijnen

In het dagelijks leven houd ik me bezig met arbeidsbemiddeling.

Lid werkgroep missie: Hans van Loon
Hans van LoonIn het dagelijks leven werk ik als gezins- en jongerencoach bij de Opvoedpoli in Den Haag. Mijn taken bij MCC variëren van organisatorisch missieleider Ladakh (2011-heden) tot het samenstellen van het Handboek MCC en de landeninformatie, alsmede de redactie daarvan.