Bedankt!

Biblionef geeft pennen voor MCC

Een aantal malen leverde Ria Schmitz, fysiotherapeute een prachtige bijdrage aan de kinderen in een MCC-missieteam met MCC in Kenia en Nepal. Hieronder haar eigen woorden:

Het was een geweldige ervaring met een ontzettend positieve organisatie.  1000 kinderen komen voorbij met hun lieve lach en ontroerende ogen. Soms ondervoed, soms met iets onder de leden, gelukkig kan MCC daar verbetering in brengen. Nu gingen er op missie steeds pennen en tandenborstels mee, voor elk kind 1. Wat waren ze er blij mee.  Maar 1000 pennen voor elke missie daar kom je niet altijd zo makkelijk aan.

Door mijn vrijwilligers werk voor Stichting PhySCI in Bangladesh kwam ik in aanraking met Stichting Biblionef. Zij verstrekt prachtige Engelstalige boeken aan kinderen in ontwikkelingslanden. Gratis boeken voor kinderen die niet gewend zijn in een mooi boek te kunnen kijken.  Al voor drie locaties kon ik boeken mee nemen naar Bangladesh, de kinderen kijken hun ogen uit en zijn zo blij met de boeken, het is een verruiming van hun wereld.

Laat ik nu van Stichting Biblionef ook een doosje pennen krijgen. Goh zei ik, heb je er nog meer, want ik weet dat MCC altijd pennen kan gebruiken voor hun missies. Ook durf ik steeds meer te vragen her en der, want het is niet voor mezelf maar voor kinderen die niet veel hebben. Nou ja hoor, twee grote tassen met pennen stonden klaar en daarmee zal MCC weer veel kinderen blij mee kunnen maken.

Zo helpt de ene prachtige stichting de andere weer verder. Dit is echt gaaf.

Ria Schmitz (Stichting PhySCI)