Diverse acties ten behoeve van MCC missie in Kolkata India

Afgelopen weken zijn er diverse acties geweest waarbij de opbrengst ten goede komt aan de Medical Checks for Childeren missie naar Kolkata India.

Bijdrage Nieuwe Kerk Groningen

De Nieuwe Kerk Groningen heeft in 2014 als buitenland project Medical Checks for Children omarmd met sponsorgelden en vrijwilligers. De diakenen van de Nieuwe Kerk, Thea Teertstra (kinderintensivist) en Beatrijs Bartelds (kindercardioloog), beiden werkzaam aan het UMCG, zullen het team naar Bhagawatipur, West Bengalen in India gaan versterken.

Sponsoring Paradontologische Kliniek Den Haag

Op 27 september 2013 heeft op het jubileumsymposium van de Paradontologische Kliniek Den Haag een grote verrassing plaats gevonden, het totale inschrijfgeld voor het congres werd namelijk aan MCC cadeau gedaan voor de nieuwe lokatie in west Bengalen. Na de gehouden lezing van Ines over cariës en obesitas overhandigde de Haagse wethouder Rabin Baldewsingh haar een cheque. Dat zijn nog eens opschieters, we zijn er ontzettend blij mee!

Aandeelhoudersactie scholieren

In het kader van een leertraject van het Martinuscollege te Grootebroek is een aantal leerlingen een ‘aandeelhoudersactie’ voor het leren runnen van een eigen onderneming begonnen.

Het bedrijfskapitaal wordt door de verkoop van vijf euro-aandelen bij elkaar gebracht. De leerlingen hebben een bedrijfje ‘Accessoires4you’ opgericht, dat armbandjes en pepermunt verkoopt. De leerlingen hebben ervoor gekozen om de winst van hun bedrijf ten goede te laten komen aan MCC – een prachtig gebaar!

Wij zijn ontzettend blij met deze donaties!