Donatie door de Stiching Namasté Breda

Dit jaar hebben we een bijzondere schenking voor de missie naar Mude mogen ontvangen:

Alle kosten van de missie worden dit jaar betaald door de Stiching Namasté Breda! De Stichting Namasté Breda is gedwongen te stoppen met hun goede werkzaamheden in Mude, in verband met een zelfbenoemde voorzitter van de school waar zij werken.

Hierdoor kunnen zij op afstand de goede opvolging van werkzaamheden en een goede financiele afwikkeling niet garanderen. In de afgelopen maanden hebben ze veel geld ingezameld voor diverse projecten in en rond Mude, voor o.a. lesmateriaal, trainingen, herbouw scholen etc in en rond Mude. Echter, door het stoppen van de projecten in Mude moest er een andere bestemming voor de fondsen gevonden worden. Zij hebben dit met hun sponsors besproken,en zijn tot de conclusie gekomen dat een deel van de beschikbare fondsen aan MCC wordt geschonken voor de komende MCC missie naar Mude.

Wij willen Francien Dictus en Koos de Reijer van de Stichting Namaste Breda heel erg bedanken voor deze gift, en we wensen hun sterkte met het besluit om hun projecten in Mude te beëindigen. We realiseren ons dat het voor Francien en Koos een moelijke en zware beslissing geweest om te stoppen in Mude. Ze mogen trots zijn op wat ze de afgelopen jaren hebben bereikt en de mensen in Mude hebben Francien en Koos voor altijd in hun hart gesloten en andersom! We werken dit jaar graag weer samen om een mooie missie neer te zetten.