Donaties voor MCC missie Manilla 2016

Yvonne Verdonk is als organisatorisch missieleider verantwoordelijk voor de MCC-missie naar Manilla Filipijnen. Afgelopen oktober heeft deze missie opnieuw plaatsgevonden, en dat kan alleen maar met hulp van donoren. Yvonne vertelt:

Afgelopen 5 jaar ben ik, eerst als teamlid daarna als organisatorisch missieleider, mee geweest op de missie naar Manilla. Ik ben daar enorm geïnspireerd geraakt door de enorme inzet, leergierigheid en doorzettingsvermogen van de lokale vrijwilligers. Door mijn verhalen en foto’s zijn mijn familie en vrienden ook enthousiast geworden. Daar wij met elkaar een structurele bijdrage wilde leveren voor langere tijd, sponsorden wij de afgelopen jaren het voedingsprogramma. Afgelopen jaar brachten wij € 1000 bijeen wat ten goede komt aan een inmiddels uitgebreid voedingsprogramma in de sloppenwijken van Barangay 105, Del Pan, Baseco en Parola.

Bij deze een speciaal woord van dank aan de gemeenteleden van de Adventskerk te Aerdenhout die dit jaar voor de tweede maal een donatie van € 1000 hebben overgemaakt om de missie in Manilla financieel te ondersteunen. Deze kerk ondersteunt per jaar een goed doel binnen en buiten Nederland en waren onder de indruk van het werk van de MCC in de sloppenwijken van Manilla en besloten daarom nogmaals een donatie te doen. Heel veel dank hier voor!