MCC vrijwilligersborrel 2019

Beste MCC vrijwilliger,

Om samen een nieuw jaar van prachtige missies in te luiden nodigen wij jullie graag uit voor een samenzijn en een borrel op  zondag 3 februari van 15.00 uur tot 18.00 uurop het kantoor van de Cliniclowns in Amersfoort.

We vinden het super fijn als je erbij kunt zijn!

We hebben het tijdstip en de locatie zo gekozen dat het hopelijk zoveel mogelijk mensen lukt om te komen en zo met elkaar het mooie MCC gevoel te versterken.

Naast gezellig bijpraten en borrelen zullen wij jullie rond 15.30 in een vogelvlucht meenemen door het MCC-jaar 2018, waarbij iedereen de hersens even zal moeten kraken tijdens een spannende quiz. Daarnaast kan er rond 16.30u genoten worden van een prachtig muzikaal intermezzo.

Ook dit jaar zal er weer een fotocompetitie worden gehouden. Wij willen jullie vragen je meest inspirerende check foto met ons te delen. Graag een uitvergroting (20x30cm) met format meenemen, dan versieren wij hiermee de ruimte. Een driekoppige jury zal aan het einde van de dag de 3 winnende beelden (goud, zilver, brons), die het meest passen bij het thema LACH, kiezen en bekronen met een passend cadeau.

Laat het even weten als je erbij kunt zijn: borrel2019@medicalchecksforchildren.org

Met de allerbeste wensen en goede gezondheid in 2019 en heel graag tot 3 februari 2019!

Groeten namens het MCC bestuur,

Nadine, Jolijn, Sonja en Inès

Routebeschrijving

kantoor Cliniclowns , Oesterweg 300a, 3812 BH Amersfoort

Prima bereikbaar met de trein naar Amersfoort centraal, dan max 10 min lopen naar het kantoor.

Indien je de navigatie gebruikt toets dan Soesterweg 242 in als bestemming. Neem de eerste rechts en dan rij je het parkeerterrein op.

Klik hier voor een gedetailleerde routebeschrijving