MCC wenst haar vrijwilligers prettige feestdagen!

Beste (aspirant) vrijwilliger,

Deze tijd rond kerst en oud en nieuw is voor iedereen een moment om het afgelopen jaar te overdenken en vooruit te kijken.

In de achteruitkijkspiegel laten we een jaar achter wat zo bizar was dat we het eerst niet konden geloven; eerder een script van een film dan passend bij ons leven. Waar we als organisatie de medical camps af moesten zeggen en onze wereld opeens een stuk kleiner werd.

Maar nu op de rand van 2021 kijken de vaccins om de hoek en hebben we hoop dat we ergens in 2021 weer medical camps kunnen plannen in de gebieden waar onze kwetsbare kinderen het nu zo zwaar hebben.

Ook een rare tijd voor ons als vrijwilligers. Wel of geen informatieavond? Heeft het zin om me op te geven? Wat kunnen we nu doen als vrijwilliger?  Vragen denk ik, die het afgelopen jaar bij veel van ons opkwamen. Er ontstonden ook initiatieven van MCC’ers om onze lokale organisaties te ondersteunen met mondkapjes en donaties. Wij zijn blij dat er grote internationale NGO’s zijn, die bij zo’n mondiale crisis de structuur en de mogelijkheden hebben om ook regeringen op hun verantwoordelijkheden te wijzen en vaccinatieprogramma’s voor te bereiden.

Wij doen straks weer op kleine schaal wat wij kunnen, met jullie hulp!

Bedankt dat jullie betrokken zijn bij MCC. Als toekomstig vrijwilliger, als vrijwilliger in onze organisatie of als missielid; samen gaan we ook in 2021 weer door!

Namens ons allemaal bedankt!

Fijne feestdagen!

Nadine van Dijk
Voorzitter Stichting Medical Checks for Children