Wil Aarts nazorg fonds

Dankbaarheid en trots

Met een enorme dankbaarheid hebben wij recent mogen delen in de nalatenschap van de heer W. M. M Aarts, familie van Eugenie Gosselink.

Eugenie is het in verleden met ons mee op missie geweest naar onder andere Kenia en Nepal en wist rondom deze missies altijd mensen te raken met haar enthousiaste verhalen over haar ervaringen met MCC.

Wat een eer is het dat haar warme verhalen er voor gezorgd hebben dat de heer Aarts zonder zelf bij ons betrokken geweest te zijn, ons toch zo’n warm hart heeft toegedragen mede waarschijnlijk ook door zijn eigen ervaringen in het buitenland.

Met de gulle gift die de heer Aarts ons naliet, kunnen wij als organisatie de komende jaren zonder financiële zorgen ons werk voort zetten.

Als eerbetoon willen wij graag ons “sterretjes fonds” naar hem vernoemen, vanaf nu het Wil Aarts nazorg fonds geheten. Dit fonds is ervoor bedoeld om missieleiders de mogelijkheid te geven om voor een kwetsbaar kind op één van onze locaties iets extra’s te regelen, wat misschien normaal buiten onze doelstellingen zou vallen.

In het verleden zijn via dit fonds bijvoorbeeld hulpmiddelen geregeld voor een kind met een dwarslaesie en continue urineverlies.

Vanuit een dankbaar hart,

Nadine van Dijk
Voorzitter Stichting Medical Checks for Children