Meet & Greet van Zuid-Afrika Matatiele 2023 team

Op 13 mei is ons team voor het eerst bij elkaar gekomen om kennis te maken met elkaar. Het was inspirerend om ieders motivatie te horen om mee te gaan. Zoals één van onze teamleden zo mooi vertelde: ‘Je komt als een ander mens terug’. En hoe groots die uitspraak misschien ook klinkt, iedereen die eerder mee is geweest herkende zich hier direct in! Het blijft zo mooi om met een diverse groep die elkaar niet of deels kent, op missie te gaan met MCC. Het geeft zo’n bijzondere band en sfeer!

Naast ervaringen en motivaties zijn er ook praktische zaken gedeeld, dit maakt het weer een stuk tastbaarder voor iedereen! Onze missie krijgt wat meer vorm!

Vanuit Zuid Afrika krijgen we ook regelmatig updates van Children of the Dawn waar zij mee bezig zijn. We kijken er naar uit om weer samen te werken in oktober!

De komende tijd gaan we verder met voorbereiden en zullen er door de teamleden nog tandenborstels, kinderpleisters en stickers ingezameld worden! Het is leuk om te merken hoe enthousiast en betrokken mensen om ons heen zijn!

Op de foto, bovenste rij: Mariska, Marije, Dorien, Annelies, Jasper en Natasja
Onderste rij: Joke, Daniëlle, Erica en Charlotte. Arnoud en Noor waren digitaal bij onze Meet & Greet aanwezig en staan helaas niet op de foto.