Potpourri Nepal

Wat een leuke en gezellige happening! Plaatjes aanvragen voor 2 euro, een veiling en een optreden van de Dorini’s. Fantastisch om te zien hoe enthousiast iedereen is. Voor operaties van de kinderen werd er bijna 700 euro opgehaald en de totale teller van de tandenborstels staat nu op 1000! Het bleef lang onrustig in Eindhoven!

Met deze bijdrage gaan we er een top missie van maken. We proberen tussen de 1000 en 1200 kinderen te zien in 1 week Bijna alle kinderen kunnen we ter plekke behandelen en van medicatie voorzien, echter, er zijn altijd kinderen die meer zorg nodig hebben. MCC heeft een speciaal fonds (het Nieuwendijk fonds) voor kinderen met hartproblemen, maar voor andere kinderen die naar het ziekenhuis moeten we altijd naar fondsen op zoek. Met het geld van de Potpourri, de massages en allerlei andere acties kunnen we deze groep kinderen ook van zorg voorzien!

Heel veel dank aan Nicky Jacobs, Mariëlle Snip-Wilbrink, de Dorini’s, Dorien Habraken, Margriet Vos, Ellen de Haas, Angelique de Cock, het personeel van café de Buurvrouw en alle gulle gevers!!!