Meet & Greet Matatiele team 2019

Regelmatig zijn er berichten geplaatst van ontzettend mooie donaties aan onze missies in Matatiele en Letcee. Intussen zijn we achter de schermen druk bezig met de voorbereidingen voor de missie eind september naar Matatiele. Op 14 juni is ons team voor het eerst bij elkaar gekomen voor de Meet & Greet. Het zorgt altijd weer voor gezonde, enthousiaste kriebels, iedereen is benieuwd met wie ze op missie gaan!  We hebben weer een mooie groep, met zoals verwacht meerdere artsen en verpleegkundigen. Daarnaast is er ook inbreng vanuit de communicatiewereld en de architectuur! Leuk om te zien hoe iedereen, dankzij het gemeenschappelijke doel ‘De missie naar Matatiele’, ondanks alle verschillende achtergronden elkaar nu al goed aanvult!

Tijdens de bijeenkomst wordt verdere uitleg gegeven over de missie en alle randzaken daaromheen. Iedereen geeft een korte introductie over zichzelf en waarom ze graag deel uit willen maken van de missie. We verdelen de taken, zodat iedereen zijn steentje bij kan dragen in de voorbereiding.

Onder het genot van een hapje en drankje leren we elkaar wat beter kennen! Ook onze mascotte is mee tijdens deze bijeenkomst! Karin, een van onze teamleden, heeft Nijntje Afrikaanse kleding gegeven zodat ook die klaar is voor de missie! Hieronder een foto van ons team, met onze mascotte Nijntje! Anneke ontbreekt op deze foto, zij had andere verplichtingen deze avond. Bovenste rij, v.l.n.r.: Lotte, Ines, Karin, Emma, Jankina. Midden v.l.n.r.: Dorien, Mirjam. Onderste rij v.l.n.r.: Anton, Nijntje, Jasper, Lara, Arna.

Zuid-Afrika Matatiele 2019

Begin september hebben we onze volgende en tevens laatste voorbereidingsbijeenkomst. We zullen dan gaan oefenen met de verschillende stations van het carrousel. Dank voor alle lieve berichten, donaties en support tot nu toe, hier worden we nog enthousiaster van!