Meet & Greet Zuid-Afrika Matatiele 2022

Het is zover! De afgelopen twee jaar was het helaas niet mogelijk, gelukkig kunnen we dit jaar weer op missie! We gaan voor de tweede keer naar Matatiele in Zuid Afrika. De vervolgmissie na onze succesvolle exploratieve missie in 2019. We werken net zoals de vorige keer samen met Children of the Dawn en Kinderfonds MAMAS.

Eind juni hebben we onze Meet & Greet bijeenkomst met het team voor september 2022 gehad. Het was een broeierige avond, die met wat vuurwerk (onweer..) afgesloten werd! Binnen spatte de energie er ook vanaf! Wat is het fijn om hier weer mee bezig te zijn. We hebben een enthousiast team, dat ernaar uit kijken om er weer een geslaagde missie van te maken!

Het mooie van de Covid pandemie is dat we allemaal meer gewend zijn aan het digitaal bijwonen van bijeenkomsten, wat voor twee van onze teamleden de enige/beste mogelijkheid was. Na wat kleine technische problemen was iedereen dan ook ‘live’ aanwezig.
Met elkaar hebben we onder andere gesproken over wat ieders ervaringen zijn en wat de de motivatie is om mee te gaan. Ook zijn tijdens deze bijeenkomst de taken verdeeld voor tijdens de missie. Dit was vlot geregeld, iedereen wil graag een steentje bijdragen.

Net als in 2019 gaat ook dit jaar Nijntje weer met ons mee als mascotte! Hieronder zie je de rest van ons team:
Bovenste rij, v.l.n.r.: Yvonne, Ines, Astrid, Felix, Renske, Saskia
Onderste rij v.l.n.r.: Nadia, Janske, Ilja, Carmen, Erica, Dorien