In deze tijden van Corona tijd voor een leuk bericht. Sem Baltussen heeft voor zijn opdracht voor school een werkstuk over Medical Checks for Children geschreven. Wat een mooi werkstuk Sem en we zijn blij dat je een goed hebt gekregen!

Werkstuk MCC

Ik ben Sem Baltussen en zit op de basisschool “de Regenboog” in Bemmel. Ik zit in groep 8 en ben 11 jaar. Als opdracht moest ik een werkstuk schrijven over een goed doel of een wereld ster. Ik wilde kiezen voor een goed doel. Alle bekende goede doelen waren al snel bezet zoals UNICEF en WNF. Ik wist niet goed wat ik nog kon kiezen. Mijn moeder vertelde me thuis over Medical Checks for Children. Zeker omdat het voor kinderen is wilde ik er meer over weten. Vandaar dit werkstuk.

Ik vond het erg leuk maar ook spannend om het interview te doen met Ines. Het liep goed en ik was tevreden. Het opschrijven was nog moeilijk maar uiteindelijk was het werkstuk op tijd klaar en kreeg ik een goed.

Sem Baltussen